BK Forward

Referat: Stenungsunds IF - BK Forward

Två svåra bortamatcher i Grebbestad och nu på konstgräset i Stenungssund gav 4 poäng, och det måste anses som klart godkänt, och en bra början av hösten och jakten på nytt kontrakt.

George Papachristou BK Forward

En ganska hård vind medförde nog att vi kanske dominerade varsin halvlek, men tycker faktiskt vi hade mera spel och målchanser i vår andra halvlek. Annars är Stenungssund spelförande första halvtimmen, och kan också göra 1 – 0 genom Kevin Larsson Ajayi, i Busters bortre hörn. Vi kommer sedan in i matchen mera och vi tycker nog också att det fanns några straffsituationer för oss i första.

I andra är det vår match, och vi skapar många klara och heta målchanser, samtidigt som Buster också får göra en avgörande räddning. Till slut kan ändå Eskil göra 1 – 1, och några klara chanser till mera fanns.

Vi får dock vara nöjda med vår höststart och spelet, som just nu lovar mera. Nu Motala hemma nästa fredag och lägg märke till att vi startar 18.30, allt för att säkra ljuset.